Schoonheidssalon Westland
Indische Oceaan 5
2673 CA Naaldwijk

Tel : 06-42 14 25 74

Schoonheidssalon Westland
 
IMG_20180513_211430.jpg

Schoonheidssalon Westland

Mijn naam is Astrid Kuiper, gediplomeerd schoonheidsspecialiste vanaf 2003 behaald op het Thomas  instituut te Rotterdam. en gediplomeerd pedicure behaald in 2016  en medische pedicure behaald in  2017 ,behaald op het dangremond instituut te Den Haag , en eigenaresse van Schoonheidssalon Westland. 

Schoonheidssalon Westland is een professionele schoonheidssalon waar u voor uiteenlopende gezichts- en massage en pedicure behandelingen terecht kunt.

Tegenwoordig gaat het in een behandeling niet alleen meer om huidverbetering. In het drukke leven van vandaag is stress aan de orde van de dag. Ook u zult dit wellicht ervaren. Neem daarom tijd voor een ontstressende en ontspannende behandeling.

 

Het is een knusse ruimte op de 1e etage .

U bent hier van harte welkom!

Vakantie  20 april 2019 t/m 28 april 2019

 

Behandeling - product

Voor de behandelingen wordt gebruik gemaakt van het merk Nouvital Cosmetics. Het is een merk waarbij de behoefte van de huid centraal staat zowel voor hem als voor haar.

De producten zijn op natuurlijke basis gemaakt, zijn dierproefvrij en bevatten geen dierlijke grondstoffen. Tevens bevatten de dagcrèmes een zonnefilter. Nouvital bestaat uit zuivere natuurproducten, dit waarborgt de beste kwaliteit en ze zijn hyperallergeen getest. De uitgebreide verzorgingslijn van ruim zeventig producten maakt behandeling van elk huidtype mogelijk.

 

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak of meer informatie kunt u contact met mij opnemen op T.  06-42 14 25 74   .

tijdens de behandelingen kan ik de telefoon niet opnemen . laat u gerust een sms off appje achter met wat datums wanneer u een afspraak zou willen plannen . ik kom daar dan zo snel mogelijk op terug .                                                                                 

Ik kijk er naar uit om u in Schoonheidssalon Westland te begroeten en u een heerlijke schoonheidsbehandeling te laten ervaren.

Met vriendelijke groeten,

Astrid Kuiper
Schoonheidsspecialiste - Schoonheidssalon Westland