Schoonheidssalon Westland
Indische Oceaan 5
2673 CA Naaldwijk

Tel : 06-42 14 25 74

Schoonheidssalon Westland
 
relax.jpg

Huid en voetverzorging

 

Gezicht 

Elke dag de huid reinigen en een dag en nacht crème met de verzorging die bij u huid past. 1x per week een gezichtsmasker. 

Voeten 

Smeer de voetjes in met een verzorgende voet creme. 

Als u bij mij in de salon komt, kan ik u vertellen welk huidtype u heeft en welke creme bij u gezicht past. 

Voor de voetjes werk ik met Toko Tholin. 

Parfum 

Verwen uzelf elke dag met een spray met u favoriete geur. 

Ik ben een westlands bedrijf, en probeer zoveel mogelijk producten te gebruiken vanuit het Westland die dierproefvrij zijn. 

 


 
bl_403.jpg

Verzorgingsplan voor de huid:

Ochtend:
Reinig de huid met een op de huid afgestemde reiniging, bijvoorbeeld een milk en lotion of een cleansing gel. Masseer de reiniging in op gezicht ,  hals en decolleté, verwijder dit met een washand met lauw water.

Breng vervolgens de dag verzorging en oog verzorging aan. Het liefst met een factor die de huid beschermd tegen de zonnestralen.

Avond:
Reinig de huid met een op de huid afgestemde reiniging, bijvoorbeeld een milk en lotion of een cleansing gel. Masseer de reiniging in op gezicht, hals en decolleté, verwijder dit met een washand met lauw water.

Breng vervolgens de nacht verzorging en oog verzorging aan. Zorg ervoor dat je een nachtverzorging kiest die de huid goed voedt en helpt herstellen.

1x per week:
1x per week mag de huid diep gereinigd worden. Dit kan je doen nadat je de huid gereinigd hebt met je standaard reiniging. Om de huid diep te reinigen gebruik je een peeling. De korreltjes in de peeling zorgen ervoor dat de dode en losse huidschilfers van de huid af komen zodat het opname vermogen van de huid beter wordt en ze meer werkstoffen uit je dag of nachtcrème kan opnemen. Beter is het nog om na de dieptereiniging een masker op het gezicht, hals en decolleté aan te brengen.

Weet je niet welk huid type je hebt en dus welke reiniging, dag- of nacht verzorging je moet gebruiken?
Vraag het mij gerust!

Astrid Kuiper.